2 Mayıs 2009 Cumartesi

Dub Pistols - Rum and Coke


1996 yılında çıkarttıkları "There's Gonna Be a Riot" and "Best Got Better" isimli singlelarıyla piyasaya giriş yapan Dub Pistols' un yeni albümü Rum and Coke bugunkü konumuz. Ama öncellikle grubu birazda olsa tanıyalım isterseniz .

Yayınlanan ilk singleın ardından 1998 yılında; ilk stüdyo albümleri Point Brake'i yayınlayan grup İngiltere'den başlayarak tüm dünyada nam salmaya başladılar.

Kendi şarkılarının haricinde başka sanatçılara da remixler yaptılar. İlk akla gelenler; Limp Bizkit' ten My Way , The Crystal Method' tan Do It ve Ian Brown' dan Doyphine's Were Monkey's i sıralayabiliriz. Bilgisayar oyunu hastalarının kulaklarına aşina gelebilecek bir gruptur aynı zamanda. EA Sports FIFA 2009' da "Gotta Learn"; Tony Hawk's Pro Skater 2 ' de "Soldier" isimli şarkılarla yer aldılar.

Yeni albümleri Rum and Coke sakin bir modda başlıyor. Açılış şarkısı "Back To Daylight" ta gruba albümdeki bir çok şarkıda olduğu gibi Ashley Slater eşlik ediyor. Revitalase ' da beğendiğim şarkılar arasında ve bu şarkıdada gruba T.K eşlik ediyor.

Tipik bir dub albümünün sınırlarını zorlarken hip-hop ve funk ezgileriylede bezenen bu albümü dinlemenizi öneririm.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder