18 Haziran 2011 Cumartesi

EVE DÖNÜŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI








Festivalin belki de en önemli sahnesi, farklı kentlerden gelecek olan yarı profesyonel grupları ağırlayacak olan Şehir Sahnesi olacak. Bu sahnede Suitcase (İstanbul), Yeni Harman (Eskişehir) gibi grupları seyredebilirsiniz.
Rock’n Coke Tanıtım Partisi’nde festivalle ilgili bilgi veren Coca-Cola Türkiye Pazarlama Müdürü Sinem Bozoklar “Bundan 8 yıl önce, İstanbul’u Avrupa Festival haritası içine sokma hedefiyle çıktığımız bu yolculukta, bugün Rock’n Coke’un dünyanın önde gelen müzik festivalleri arasında yerini almış olması tüm müzikseverler adına gurur verici bir gelişme... Coca-Cola’nın müziğe verdiği önemin en büyük göstergelerinden olan Rock’n Coke’ta bu yıl da müzikseverleri pek çok yenilikle karşılayacağız. Bunlardan en önemlisi ise 2011 yılında evimize geri dönüyor olmamız. Bu sene, 16-17 Temmuz tarihlerinde yeniden Hezarfen Havaalanı’ndayız. İki gün boyunca sınırsız müzik, göl kenarındaki festival kaisabası ve kamp alanının rahatlığı ile katılımcıların eğlenceye doyacağına inanıyoruz” dedi. Pozitif Müzik Proje Geliştirme ve Booking Direktörü Murat Abbas ise “Rock’n Coke bu sene fazlalaşan sahne ve katılacak yerli-yabancı sanatçı sayısıyla, derinleşen programıyla, müzik dışı kültürel ve sanatsal etkinlikler

zenginliğiyle günümüz Batı Avrupa festivalleriyle yarışır bir konuma ulaşmıştır” dedi.




Ülkemizdeki Festival Organizasyonlarının en büyüğü olan Rock'n Coke 'un yedincisi bu sene 16-17 Temmuz tarihlerinde Hezarfen Havaalanında gerçekleşecek. 2009 senesinde gerçekleşen son etkinlik F1 pistinde olmuştu. Katılımcılardan gelen talep doğrultusunda Festival bu sene evine geri dönüyor.




Bu sene etkinlik geçtiğimiz senelerden farklı olarak dört farklı sahne ile dolu dolu müzik vaad ederek farklı tarzlardaki grupları ağırlamaya hazırlanıyor. “Ana Sahne”de; Limp Bizkit, Motörhead, Travis, Moby, Paolo Nutini, Skunk Anansie, 2manydjs, The Kooks, Athena, Duman, Kurban, Çilekeş, Gripin ve Friendly Fires ”Vodafone Freezone Sahnesi”nde;  Thievery Corporation, Aloe Blacc, Beach House, Tunng, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Melis Danişmend, The Qemists, Gaslamp Killer, FM Belfast, Curry&Coco, Acid Washed, Golem, Fuchs & Cervus, Kaan Sezyum aka DJ Sarıyılan, Grup Ses Beats, Hemi Behmoaras, Soaked, Mabbas & Style – İst, Club Bangkok ve Dancing Birds Feel The Beat 
Farklı müzik türlerine ev sahipliği yapacak festivalin üçüncü sahnesi “Coca-Cola Zero Sahnesi”nde de; Mogwai, Dum Dum Girls, The Black Lips, Electrelane, Chapel Club, Esben and The Witch, Deja – vu, Dengesiz Herifler, She Past Away, Hakan Tamar, On Your Horizon, To Mexico With Love, Post, Social Inclusion Band ve Kül müzikseverleri coşturacak.






Festival için Hezarfen Havaalanında hazırlanan kasaba da müzik haricinde, katılımcıların kişisel bakımlarını yapmaları için Care Stop alanları, konserlerden arda kalan zamanlarında eğlence hız kesmesin diye diğer sponsorlar tarafından hazırlanan oyun ve work-shop alanlarıyla dolduruluyor.

Şehir dışından gelecek olan katılımcılar içinde özel seçenekler sunulmuş bu sene. Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Ankara, Trabzon, Konya’dan Rock’n Coke’a katılmak isteyen müzikseverler, www.rockncoke.com web sitesi üzerinden Biletix’in Rock’n Coke’a özel “kamp + uçak bileti” alternatifini seçerek avantajlı fiyatla etkinliğe katılabilecekler.

Her ne kadar 2005 ve 2009 senesinde gerçekleşen etkinliklere göre line-up'ı güçsüz gözüksede,festival kasabasında geçirelecek müzik ve sanat dolu  iki gün için biletinizi şimdiden almanızda fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder